Over de schilderijen en hun prijs

De schilderijen zijn gemaakt op linnen of katoenen doek en de zijkanten zijn geschilderd. Alle schilderijen zijn gemaakt met acrylverf en zijn minstens 3X behandeld met een vernislaag.
De schilderijen zijn nooit van een kader voorzien  maar de zijkanten zijn geschilderd en zijn klaar om op te hangen. De schilderijen op de website zijn niet allemaal beschikbaar.
Indien een niet beschikbaar werk  U bevalt kan, in samenspraak en rekening houdend met uw wensen, een nieuw schilderij  worden gemaakt.
Ook beschikbare werken die U liever in een ander formaat of kleur zou wensen kan worden besproken.                     .
Nooit wordt er echter een exacte kopie gemaakt van een bestaand werk. De op bestelling gemaakte schilderijen zijn vrijblijvend en zonder enige koopverplichting.
Voor verdere info en bestellingen zie Contact

Tevens kom ik (afhankelijk van de regio) indien gewenst met sommige door U geselecteerde werken bij U ter plaatse om desgewenst te bekijken of deze schilderijen passen in uw interieur qua stijl,grootte of kleur.
Tevens staat het u steeds vrij om een bod uit te brengen op bestaande schilderijen. Of dit bod dan aanvaard wordt valt af te wachten…..

Interessante links